This is just a blog where I post pictures I take in my everyday life.

STORE
 • Samen met Vivian een dagje naar de Efteling. Vanaf de kroon is het uitzicht schitterend en daarom maakte ik een foto met mijn Konica CF35. Als je alleen naar de lucht op de foto kijkt zou je kunnen denken dat het om een schilderij gaat.

  De Efteling lijkt een jaarlijks uitje te worden. We hadden geluk, want het was lekker weer en niet al te druk. We hebben de regel om niet langer dan 20 minuten te wachten bij een attractie. Daardoor lopen we wel wat meer rond en worden we wat eerder moe, maar de frustratie in rijen wordt vermeden. Al met al een heerlijke dag!

  2 Notes
  #Efteling
  #Kroon
  #Uitzicht
  #WOlken
  #Clouds
  #Netherlands
  #Woods
  var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-36061065-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); This is just a blog where I post pictures I take in my everyday life.

  STORE " target="_blank">
  1. jeroenbendeler posted this